Platser kvar till Föreningen SARA's vetenskapliga seminarium & årsmöte den 19 april, 2015

Datum: 2015-02-19  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Kallelse till föreningen SARA:s årsmöte i Malmö – med efterföljande vetenskapligt seminarium.Välkommen till vårt årliga årsmöte med vetenskapliga seminarium som för tredje gången gillt går av stapeln i Malmö på Kockum Fritid.

Här anmäler du dig till seminariet och årsmötet och får mer information.

Efter förmiddagens årsmöte, där alla våra medlemmar är välkomna och där Gnistanpriset kommer att tilldelas den kinesiska terapeuten Yiping Thelander, följer vårt sedvanliga seminarium för allmänheten. Med tanke på att vi firar vårt 25-års jubileum är programmet extra späckat med spännande föredragshållare:

Yiping Zhou Thelander har läkarutbildning i västerländsk och kinesisk medicin. Hon har utvecklat en metod med vilken hon balanserar kroppen och dess läkningsförmåga. Yiping föreläser om Traditionell Kinesisk Medicin (TCM). Yiping föreläser om sin egen utvecklade metod där hon effektivt löser upp blockeringar med akupunkturnålar. Hon är 2014-års Gnistanpristagare.

Sanna Ehdin är författare till tolv böcker om livsstil, kost, självläkning och hälsa. Sanna kommer att föreläsa om den nya boken "Nya självläkande människan".

Ann-Marie Näslund föreläser om naturlig synträning, vilket innebär att man med specifikt anpassad träning kan förbättra sin syn så mycket att man i många fall kan lägga sina glasögon på hyllan.

Ingemar Ljungqvist är 2000-Talets Vetenskaps chefredaktör. Han kommer att berätta om föreningens 25-åriga historia och om hans egen forskning kring HIV-virusets uppkomst – världens (?) första GMO.

Docent Ralf Sundberg lämnar en rapport från den stora LCHF-konferensen som ägde rum i Sydafrika i februari.

John Virapen, som skulle berätta om mutor och korruption inom läkemedels­industrin kan tyvärr inte komma p.g.a. sjukdom.

Dr Erik Enby berättar om hur man påvisar mikrober i sjuka vävnader.

Mikael Nordfors och Michael Zazzio kommer att fungera som moderatorer (ordningsmän) under seminariet.

Detaljerat program kommer senare.

Passa på att anmäla dig till redan nu medan det finns platser.
Här anmäler du dig till årsmötet och seminariet och får mer information


Startsida