SARA:s JubileumsGiro 2015 – Bottenhavet Runt

Datum: 2015-04-24  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

SARA:s JubileumsGiro 2015 – Bottenhavet RuntI år firar vi att Föreningen SARA fyller 25 år med en extra föreläsningsturné i juni.

Föreningen höll sitt konstituerande möte i Uppsala den 17 juni 1990. Mötet nu i Uppsala, år 2015, blir således ett 25-årsjubileum, exakt på dagen för bildandet.

Fjolårets turné, Giro Di Svezia, gav oss blodad tand. Vi fann att de personliga mötena och närkontakten med medlemmarna gjorde det möjligt för oss att sprida vår unika kunskap utanför vår egen krets.

Här anmäler du dig: www.2000tv.se/anmalan.

Presentation av föreläsarna och vad de kommer att tala om:

Linda Lundberg
Tusentals människor med kronisk smärta lider i onödan! Linda jobbar som smärtterapeut i Sollentuna och är författare till boken ”Hur känns det?”.

Mikael Nordfors
Bli vän med dina mikrober. Mikael är leg läk från Köpenhamn som berättar om hur man framgångsrikt och biverkningsfritt behandlar kroniska sjukdomar såsom schizofreni, autism, MS, kroniskt trötthetssyndrom och cancer genom att skapa balans bland våra svampar, bakterier, virus och parasiter. Mikael föreläser också om hur vi kan ta saken i egna händer och skapa ett sunt hälso- och sjukvårdssystem.

Ingemar Ljungqvist
HIV – världens första (?) GMO - Ingemar är chefredaktör på 2000-Talets Vetenskap, Dr Science (OIUCM) och författare till boken Aids Tabu. Under föreningen SARA:s 25-åriga historia har vi gått från att med kritisk blick granska Aids ursprung till dagens GMO.

Birgitta Klemo
Målet måste vara frisk vård! Birgitta är alternativterapeut från Stockholm som har med naturliga metoder hjälpt 880 barnlösa par att bli föräldrar. Hon är även författare till självbiografin ”Norrskenet från Kiruna”.

Ralf Sundberg
Forskningfusk och hälsoalternativet integrativ medicin. Ralf är docent och kirurg från Malmö samt författare till boken Forskningsfusket.

Erik Enby
Efter att precis blivit nominerad till Diplom för livslång gärning i humanismens tjänst är Erik "stöddigare" än någonsin. I Uppsala kommer dr Enby att föreläsa om sin mikrobforskning.

Gabor Tiroler
MPH, folkhälsovetare, lärare i rehabilitering, Uppsala ska tala om Alternativ medicin som bemäktigande.

Alternativ medicin utgår från den nedärvda kunskapen hos gräsrötterna. Han ska belysa hur det ekonomisk-politiska etablissemanget har bekämpat jordemödrar, fältskärer, örtmedicin och folkets kunnande under århundraden och i Afrika, Asien och Latinamerika.

Linda Karlström
Vaccinkritiker som nyligen visade vart skåpet skulle stå i SVT’s Debatt. Linda , drivande bakom hemsidan vaccin.me kommer att medverka som konferencier i Vasa och Jakaobstad.

Tider


11 juni, Härnösand
12 juni, Umeå
13 juni, Jakobstad, Finland
14 juni, Vasa, Finland
16 juni, Åland
17 juni, Uppsala

För detaljerad information om plats, tider, mat mm klicka här.

Obs! Föranmälan är ett krav. Här anmäler du dig: www.2000tv.se/anmalan.

Har du inte dator – ring: 018 - 25 70 79.


Startsida