Rapport från Föreningen SARA's jubileumsturne i Köinge

Datum: 2015-09-09  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Rapport från Föreningen SARA's jubileumsturne i Köinge

Så var Föreningen SARA's 25-års jubileumsturné till ända. Föreläsningen vid Köinge bygdegård, Ullared, tisdagen den 8/9 blev den mest besökta. Det var näst intill fullsatt och stämningen var på topp, föreläsningarna nagelbitande och fyllda med alternativa vägar och tekniker till hälsa.

Erik Enby fick återigen illustrera sin forskning om blodmikroskopi med övertygelse och erfarenhet.

Anders Östman visade fascinerande mikroskop-videos över hur blodcirkulationen påverkades av BEMER® Fysikalisk Vaskulär Terapi.

Michael Zazzio visade upp väldokumenterade fall av förbättringar av hörselnedsättningar med hjälp av laserteknik och förklarade hur viktigt det var med rätt balans mellan antioxidanter och fria radikaler.

Men det var Gnistanpristagaren och mästaren i kinesisk medicin; Yiping Thelander, som mot slutet toppade hela föreställningen när hon bad publiken komma närmare för att se hennes live-demonstration av hennes akupunkturmetod på en kvinna i publiken, som blev mycket upprymd över resultatet - kroppsliga låsningar som hon hade haft under flera år tycktes som bortblåsta, allt under rungande applåder.


Startsida