Nr 5/2016 av 2000-Talets Vetenskap på väg!

Datum: 2016-11-30  |   Författare: 2000-Talets Vetenskap

Men låt er inte luras! Medan vår tidning, med utseendet ovan, kommer först i brevlådan under vecka 49 har ett plagiat med det förvillande namnet "2000-Talets AlmaNova" gått ut till våra medlemmar i dagarna.

Många medlemmar har hört av sig till oss och känt sig riktigt lurade och djupt besvikna. Några har t.o.m. av misstag betalat till tidningen. Det är alltså INTE 2000-Talets Vetenskap de har fått.

Tidningens logotyp är FÖRVILLANDE lik 2000-Talets Vetenskap och har dessutom kopierat vår slogan ”Tidningen som talar när andra tiger”, kanske just med syftet att lura några att tro att detta är vår tidskrift.

Den medföljande inbetalningsavin går INTE till Föreningen SARA/2000-Talets Vetenskap (Betalning till Föreningen SARA sker numera till Bankgiro nr 667-6308 och INGET annat). Om ni av misstag har betalat in medlemsavgiften till "2000-Talets AlmaNova" bör ni omedelbart kontakta det kommersiella företaget, som står bakom tidningen, och kräva att ni får pengarna tillbaka samt att de tar bort er från sitt kundregister.

Den medföljande informationen syftar till att vilseföra Föreningen SARAS medlemmar med grova osanningar och felaktigheter. Genom att spela på känslor vill man dessutom att ni, utan att åberopa besinning och eftertanke, omedelbart deltar i en mobbliknande aktion, som närmast för tankarna till hur det gick till under vilda västern.

Vi ser mycket allvarligt på det inträffade och styrelsen för Föreningen SARA kommer givetvis att gå till botten med det. Alla medlemmar kommer att få korrekt information..

Har du minsta fundering över detta och vill ha reda på detaljerna ber vi dig höra av dig till oss per mail eller telefon så förklarar vi mer än gärna det inträffade. Kontakta oss!


Med tanke på föreningen SARA’s typ av verksamhet och intresseområde är vi känsliga för att råka ut för sådana saker, eftersom vi är en nagel i ögat på många. En del vill skada oss och andra vill vara som oss.

Som våra prenumeranter vet överträffar inget "originalet" 2000-Talets Vetenskap och vi kan tryggt meddela att det inte finns någon som helst anledning till oro över vare sig vår tidning eller förening. Styrelse, chefredaktör och tidning står mer enade, starka och målmedvetna än någonsin tidigare!

Dessutom litar vi på att våra läsare, efter alla dessa år med tidningen 2000-Talets Vetenskap, lärt sig att alltid se vad som döljer sig bakom scenens draperi och inte dra förhastade slutsatser.

Om du inte redan är prenumerant på 2000-Talets Vetenskap kan du bli detta här på vår hemsida (och ingen annanstans):

http://www.2000tv.se


Startsida