De vita linjerna i skyn - konspirationsteorier eller verklighet?

De vita linjerna i skyn - konspirationsteorier eller verklighet?

Författare: Maximilian Schnell
Tryckår: 2015
Antal sidor: 360
Format: Häftad
Tillgång: I lager
Pris: 195 kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Lägg i jämförelse

Den första boken om fenomenet Chemtrails är nu här och det med råge. Filmer har gjorts om Chemtrails, riksdagsmän har ställt frågor till Riksdagens utredningstjänt, visselblåsande piloter har reagerat och privatpersoner ringer till myndigheter för att få ett svar på detta fenomen, som många menar är på fullaste allvar - det pågår en medveten sprayning av vår atmosfär med giftiga kemikalier, av anledningar som allmänheten inte får veta. Faktum är att var tionde svensk tar fenomenet Chemtrails på fullaste allvar, framförallt de som är 65+ (och som mycket väl kommer i håg att strecken efter flygplanen inte alls var så långa och kvarliggande förr), enligt en ny undersökning av VoF*.

Boken De vita linjerna i skyn, av Maximilian Schnell, är en ordentlig fakta och bilddokumentation av fenomenet. Den framför dessutom specifika teorier om varför myndigheter och militärer hemlighåller syftet till manipuleringen av vår atmosfär. Det vi på senare tid uppmärksammat på himlen i form av milslånga "avdunstningsstreck", som aldrig tycks försvinna, är i själva verket bara toppen på isberget. I Sverige och i andra europeiska länder står färdiga radioanläggningar (projekt LOUIS och LOFAR) med syftet att med hjälp av Chemtrails manipulera atmosfärens egenskaper.

Stephen Kings serie "Under The Dome" får plötsligt en obehaglig smak av verklighet...

* Undersökningen genomfördes med Demoskops OnlinePanel, vilken är telefonrekryterad baserad på ett slumpmässigt urval. Intervjuerna gjordes under perioden 5 - 11 maj 2015, med totalt 1 113 svarande. Målgruppen var den svenska allmänheten över 18 års ålder. Resultatet vägdes med avseende på kön, ålder, och parti (röst i senaste riksdagsvalet), för att på bästa sätt representera den svenska befolkningen.

Skriv en referens

Ditt namn:


Din referens: Note: HTML is not translated!

Omdöme: Dålig           Bra

Ange koden i rutan nedan:Powered By OpenCart
2000-Talets Vetenskaps Webbutik © 2019