Lär dig äta ...och leva!

Författare: Andreas Eenfelt, Mats & Susan Billmark
Tryckår: 2012/2016
Antal sidor: 256 + 199
Format: Pocket
Tillgång: I lager
Pris: 110 kr 98 kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Lägg i jämförelse

Ett rabbaterat pocketpaket som ger dig alla grundläggande kunskaperna du behöver för att leva ett hälsosamt liv vad gäller både kropp och själ. Eller varför inte ge bort det i present till den som behöver lära sig grunderna.

Medan Dr Andreas Eenfeldt lär dig hur du äter riktig mat i boken "Matrevolutionen - Ät dig frisk med riktig mat" visar Mats och Susan Billmark dig hur det är fullt möjligt att komma till rätta med stress och oro i boken "Lär dig leva: Mindre stress - Mer närvaro".

Mats och Susan berättar hur viktigt kommunikation är för att ett förhållande ska fungera och att förändring är ett måste om du inte är tillfreds med ditt liv. På ett enkelt och tydligt sätt förklarar de varför medveten närvaro i nuet är nyckeln till ett lugnare, gladare och mer harmoniskt liv. "Någon gång har vi alla varit med om att allt plötsligt faller på plats och att vi under några korta ögonblick upplever ett lugn och en inre stillhet som vi vill stanna kvar i och ha mycket mer av. Du vet säkert vad vi menar, några sekunder av total kärlek och intensiv glädje tillsammans med ditt barn, din partner, ditt husdjur eller en fantastisk upplevelse i naturen. Du har fått uppleva ett litet smakprov av medveten närvaro.". LÄR DIG LEVA är boken med livskunskapen som kommer förändra många människors liv.

Andreas Eenfeldt är läkaren bakom sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn.se med 20 000 dagliga besökare. Här presenterar han historien och vetenskapen bakom LCHF dieten och myten om det "farliga fettet". Boken avslutas med ett guideavsnitt fyllt av tips och recept samt vanliga frågor och svar: Allt du behöver för att starta din egen matrevolution!

Skriv en referens

Ditt namn:


Din referens: Note: HTML is not translated!

Omdöme: Dålig           Bra

Ange koden i rutan nedan:Powered By OpenCart
2000-Talets Vetenskaps Webbutik © 2018