NYHETER & ARTIKLAR


Stor tillväxt i världens största korallrev, trots "klimatalarm".
Världens största system av korallrev, Stora barriärrevet utanför Australien, mår riktigt bra och har under de senaste åren återhämtat sig till en rekordnivå som inte har setts sedan mätningarna började på 80-talet.
Sofie: Jag förlorade värdefulla minnen av mina barn efter ECT-behandlingarna
"Jag minns inte alls mycket från mitt liv innan jag fick ECT, och det värsta är väl att jag har glömt det finaste man kan uppleva i livet, enligt mig då, och det är mina två förlossningar och första mötet med mina barn. Och sedan minns jag inte alls mycket från de första tre åren med mina barn." Sofie Lindquist
Kåseri: Den svenska "vårdsekten".
Efter ett antal besök på olika vårdcentraler så har jag alltmer övertygats om att det på många av landets vårdcentraler odlas en sekterism som på många punkter (se nedan) påminner om den som man hittar inom till exempel slutna samfund.
Fem bästa andningstipsen för att skydda dig mot coronaviruset - Intro
Denna artikel syftar till att ge konkreta, effektiva andningsrelaterade råd om vad du kan göra för att stärka din hälsa och ditt immunförsvar för att kunna bekämpa coronaviruset om du skulle bli smittad. Eftersom viruset bland annat sprids via luften och sätter sig i luftvägarna är också sättet vi andas på viktigt att belysa.
Vaccinvägrare kan vägras arbete
Sveriges största arbetsgivarorganisation, Almega, ser inget hinder för att arbetsgivare i framtiden ska kunna kräva vaccinintyg vid nyanställning, åtminstone inom områden som vård, handel och flyg. Det skriver Unionen i en artikel i sin medlemstidning Kollega i nummer 4 maj 2021.
Kåseri: En midsommarnattsmardröm
"Annie Lööf kan bli statsminister", sade statsvetaren Johan Hellström till SVT igår. Genom
Covid-19 demonstrationer över hela världen
Initiativet "World Wide Rally For Freedom" demonstrerade den 15 maj 2021 mot samhällsrestriktionerna på flera platser i världen.
20/3 World Wide Rally demonstration mot coronarestriktioner
Pandemianhängare mobiliserar våldsaktioner och potentiella grundlagsbrott mot fredlig och demokratisk jättedemonstration mot restriktioner i morgon
Odemokratiskt, partiskt och hyckleri
Den senaste tidens frustration över samhällsnedstängningarna nådde i går ett klimax i form av en stor demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm. Detta var en del av den stora folkrörelse som växer starkt i hela världen - en protest mot de skadliga effekterna av coronarestriktionerna. Men inget av detta visade systemmedia någon förståelse för, i sin rapportering av händelsen. I stället såg man den demokratiska demonstrationen som ett stort problem.
Tusenmannamarschen den 6 mars
Imorgon den 6 mars 2021 ska anti-lockdown demonstrationen Tusenmannamarschen genomföras på Medborgarplatsen i Stockholm.
Studie: Icke vaccinerade barn är friskare
Ovaccinerade barn är betydligt friskare än dem som har fått vaccin. Det är slutsatsen av en studie som publicerats i The International Journal of Environmental Research and Public Health
Facebook censurerar gruppen Kolloidalt Silver 2.0
Facebooks censur har nu även nått gruppen Kolloidalt Silver 2.0 - en av Sveriges största Facebookgrupper med närmare 60 000 medlemmar, och det största diskussionsforumet om naturlig hälsa och kolloidalt silver.
NHF Sweden: Pandemilagen bryter mot grundlagen
I NHF Swedens remissyttrande till Regeringen angående den tillfälliga Pandemilagen (S2020/09214) slås fast att lagen bryter mot bland annat Regeringsformen samt paragrafer som återfinns i de mänskliga rättigheterna.
Stefan Löfven: "Det behövs en reglering av sociala medier."
Det pågår en förföljelse av människor med åsikter som går stick i stäv med pågående samhällsutveckling. Läkare, professorer och medborgarjournalister, som till exempel kritiserar "lockdowns" och Covid-19 vaccinationen tillåts inte längre få uttrycka sina åsikter, på samma villkor som alla andra. Det finns ingen demokratisk jämställdhet.
"Bevisen för det globala bedrägeriet"
Den så kallade Covid-19 pandemin är ett bedrägeri av monumentala mått. Det konstaterar den grävande journalisten Iain Davis som sammanfattar bevisen i en utförlig artikel som Nya Dagbladet idag låter publicera på www.nyadagbladet.se.
Tvångsvaccinationslag tillfälligt stoppad i Danmark
Det finns en agenda för att införa en global tvångsvaccinering och i länder som Danmark, Canada, Nya Zeeland och Australien drivs detta mycket hårt. Det berättar den danska juristen, ekonomen Mads Palsviger som är aktiv i partiet Folkpartiet JFK21. I en intervju på NyaTiders Youtubekanal varnar han för konsekvenserna av en åtstramning av lagen om tvångsvaccinering som antogs av folketinget i mars i år.
Har vi en PCR test-pandemi?
- Coronapandemin är ett stort bedrägeri baserat på oanvändbara PCR-tester, säger den tyske advokaten dr Reiner Fuellmich som tillsammans med andra jurister nu väcker en grupptalan mot tillverkare och säljare av PCR-tester i USA.
SVT:s nya maffiametoder hänger ut människor som vill skydda barn
Vi uppmärksammade SVT:s skräpjournalism redan i somras, vilket ledde till att Sara Boo anmälde dokum
Svenska kyrkans Emelie Simmons förespråkar lögner och karaktärsmord i maskopi med SVT
Linda Karlström, sanningssökare och ordförande i föreningen 2000-Talets Vetenskap, har blivit utsatt för ett förrädiskt övergrepp från en person som representerar Svenska kyrkan och som i hemlighet har planerat och utfört ett karaktärsmord på Linda, i uppdrag av programmet Dokument inifrån på Sveriges Television.
"Man har skickat de äldre i döden"
Det säger en upprörd Marcus Oskarsson i dagens TV4 Nyhetsmorgon och räknar upp sex punkter där regeringen totalt har misslyckats, enligt den senaste rapporten från IVO, som har tagit emot runt 20 000 anmärkningar om vårdsituationen för de äldre hittills i år.
Startsida