Tidningen 2000-Talets Vetenskap, Alternativ medicin, Komplementär medicin och alternativ vetenskap är 2000-Talets Vetenskaps ämnen!

NYTT FRÅN 2000TV.SE


Hälsoseminarium 14/4 2024
Så var det dags igen! Välkommen till 2000-talets Vetenskaps online seminarium om hälsa söndagen den 14/4 2024.
Nyinstiftad minnesfond utlyser Erik Enbystipendium
Efter läkaren och forskaren Erik Enbys frånfälle den 30 mars 2022 har styrelsen för 2000-Talets Vetenskap beslutat att inrätta en minnesfond och ett årligt stipendium till hans minne. Forskningsstipendiet kommer varje år att delas ut på Erik Enbys födelsedag den 12 maj på Drottning Kristinas Jaktslott i Göteborg.
Linda Karlström vann målet mot Staten/SVT
Linda Karlström fick idag besked om att hon vann målet i Stockholms tingsrätt, där hon anklagade svenska staten för ett psykologiskt övergrepp utfört av SVT, hon får därmed 100 000 kr i skadestånd.
Kallelse och anmälan till föreningsstämman 2023
Alla medlemmar är välkomna till vår föreningsstämma som i år hålls online.
Anmälan till seminarium 2023
Alla är välkomna till årets seminarium som i år hålls online den 23/4 2023.
Linda Karlström stämmer SVT
Vår ordförande och frihetskämpen Linda Karlström har stämt SVT för deras omänskliga sätt att infiltr
Gott Nytt Hälsosamt År!
Föreningen 2000-Talets Vetenskap önskar alla ett Gott Nytt År!
Slutspurt i värvningstävlingen!
Nu återstår endast två dygn av tävlingen om vem som värvar flest medlemmar för år 2021 och 2022! Eft
Bli medlem nu och få en ljus julklapp!
Det var inte lätt att komma på en julklapp som passar alla medlemmar i föreningen, men nu tror vi att vi har hittat en present som de flesta har nytta av under den mörka årstiden.
Intervju med vår chefredaktör
Vår chefredaktör Björn Lindén i intervju på "Radio Cui Bono's show".
Idépolitisk enkät till valbara partier
2000-Talets Vetenskap har skickat ut en idépolitisk enkät med annorlunda frågeställningar till partier som deltar i valet 2022.
Webbenkät: Hur skyddar du dig mot Covid-19
Vad gör du för att skydda dig mot Covid-19 utöver de allmänna rekommendationerna?
Optimize your Patients Immunity - Föreläsning om hormonella problem med Thierry Hertoghe
Denna föreläsning ger dig en introduktion till den första modulen i dr Hertoghes evidensbaserade utbildning i hormonbehandling för läkare. Han kommer bland annat att presentera de åtta immun- och inflammationssessionerna.
2000-Talets Vetenskap avstängd från inlägg i hatgrupp på Facebook
Det var naturligtvis väntat, mobbarna fick fortsätta, den mobbade blev inaktiverad från att yttra sig - precis sådana åtgärder som Facebook själva använder sig av för att tysta alternativ information om COVID-19 - ett ämne som för övrigt inte tillåts att diskutera i gruppen KS3.0.
En Facebook-grupp värt ett besök!
Kolloidalt Silver 2.0 (KS2.0) är en av de Facebookgrupper som 2000-Talets Vetenskap varmt kan rekommendera för dig som seriöst vill diskutera alternativmedicin. Trots att gruppen består av närmare 53 000 medlemmar lyckas administratörerna effektivt städa rent på de flesta oseriösa inläggen till den grad att man känner sig trygg som medlem, vilket är ovanligt i så stora grupper. Gruppen har en trevlig gemenskap där man kan ställa frågor till medlemmarna och om inte administratören själv kan ge ett svar så är det alltid någon annan som har något klokt att dela med sig.
Gnistanpristagare 2019
Föreningen 2000-Talets Vetenskap utsåg igår hälsokämpen Sven-Erik Nordin till Gnistanpristagare för år 2019.
Liftoff för nr 2-2019 av 2000-Talets Vetenskap
I år är det 50 år sedan den förste astronauten, enligt vad NASA påstår, satte sin fot på månen men det finns avvikelser som entydigt visar att Apolloprogrammet inte alls kan ha genomförts på det sätt som NASA påstår. I detta specialnummer går vi systematiskt igenom avvikelserna men lämnar orsaken till dessa öppen för egna tolkningar.
Nedräkning för nästa nummer av 2000-Talets Vetenskap
Om bara någon vecka kommer ett mycket speciellt nummer av 2000-Talets Vetenskap, 50 år efter Apollo
Intervju: Michael Zazzio om läget i svensk sjukvård
Den 16 december intervjuades vår chefredaktör Michael Zazzio av Ulf Bittner om svensk sjukvård.
Höstnumret är här!
Är du trött på tidningar där man måste bläddra förbi tio sidor reklam och annat irrelevant innan man ens hittar innehållsförteckningen? Är du lika trött på tidskrifter där designen verkar vara det centrala på bekostnad av både textinnehåll och miljö? Är du trött på tidskrifter som bara skrapar på ytan och som inte vågar tala ut? Ok? Då går vi direkt till innehållet i det senaste numret av 2000-Talets Vetenskap:
Startsida