Välkommen till Spira!

Vad är Spira?

Spira utgör ett sökbart register över privata vårdgivare (kliniker/terapeuter etc) med fokus på naturbaserade metoder och produkter och som inte har något vårdavtal med någon region eller som vid anslutningen till söksystemet Spira inte hade något sådant avtal. En privat vårdgivare som är med i Spira men som efter det får ett vårdavtal med någon region får fortsätta att vara med i söksystemet Spira.

I söksystemet finns regionernas sjukvård inte representerat, eftersom regionerna har egna portaler för information om den verksamhet som de själva bedriver och som innefattar de privata kliniker som har vårdavtal med regioner. Söksystemet Spira är ett komplement till regionernas information över vårdgivare.

För vem?

Denna sida är för dig som är patient och som söker efter en vårdgivare som arbetar på ett naturbaserat sätt med just det besvär/sjukdomstillstånd som du söker vård och behandling för. Sidan är även för dig som är vårdgivare och önskar nå ut till fler människor. Läs mer om varför du som vårdgivare ska vara med i Spira här!

Hur ansluter man sig som vårdgivare?

Att ansluta sin klinik till Spira är enkelt. Klicka på Anslut din klinik i menyn ovan!

 

Senaste medlemmarna i Spira

22-11-26
22-08-23
Quantum Flow, Leksand
22-05-23
22-03-25
22-02-23
22-01-31
FOTAKUTEN, Söderköping
22-01-31