Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap

Subscriptions world Prenumerera - bli medlem!

För adresser inom Sverige

En helårsprenumeration/medlemskap kostar endast 290 kr och då ingår fyra nummer (vardera ca 44 sidor) av tidningen 2000-Talets Vetenskap, som utges av den ideella föreningen med samma namn som tidningen. Dessutom ingår medlemsförmåner och löpande nyhetsmail mm.

Efter att du har skickat din beställning nedan får du information om hur du betalar.

1. Dina uppgifter

Förnamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Efternamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
(Företag): Exceeded maximum number of characters.
Adress: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Postnr: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Ort: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Telefon:
E-post:

2. Erbjudanden!

I samband med din beställning har du möjlighet att köpa det senaste numret eller fler numren av tidningen för ett mycket förmånligt pris. Om du väljer att inte göra detta kan det dröja upp till tre månader innan du får det första numret av tidningen.

Eventuell kupongkod:  

3. Håll dig uppdaterad!

Jag vill gärna ha 2000-Talets Vetenskaps nyhetsmail med tips på föreläsningar och lokala aktiviteter mm. (OBS! din mailadress lämnas inte ut till annan part):

4. Skicka beställning

När du skickar denna beställning så godkänner du även villkoren till höger och den policy för personuppgiftshantering som finns nedan.

Spamkontroll
Vilken månad kommer efter december?


2000-Talets Vetenskap nr 3/22
Subscriptions world   Medlemskap för adresser i Sverige
     
Medlemskap norden   Medlemskap för Norge, Danmark, Finland-Åland, Island och Färöarna.
     
Subscriptions world   För medlemskap utanför Norden (OBS! Tidningen är på svenska).
     
Företagsabbonemang   Företagsprenumeration

Varför prenumerera på
2000-Talets Vetenskap?

Är du intresserad av naturlig hälsa? Vill du veta mer om alternativa behandlingar, erfarenheter och produkter? Vill du ta del av viktig information om din hälsa, miljö samt få insikt i samband och skeenden som vanlig media konsekvent väljer att ignorera? Tycker du att skolmedicinen och vårdapparaten inte har lösningarna på det stigande ohälsotalet?

Anser du att vi bör ha en sjukvård som är mer öppen för holistiska och naturliga sätt att bli frisk? Då ska du naturligtvis bli medlem i Föreningen 2000-Talets Vetenskap och bli en stöttepelare för ett av Sveriges största och snabbast växande nätverk, där tidskriften med samma namn är den sammanhållande länken.

Till skillnad från andra populärvetenskapliga tidskrifter varken ägs eller drivs vi av kommersiella krafter och är därför inte beroende av att "skriva om saker som säljer". Vi är istället en ideell förening där det är medlemmarna som bestämmer och som själva har möjlighet att skriva artiklar utifrån sina egna övertygelser och i den takt de vill.


Villkor

En beställd prenumeration/medlemskap betalas i förskott inom 10 dagar eller med faktura om betalning inte har inkommit inom 10 dagar. Vi lägger inte på någon fakturaavgift eller extra kostnader. Om du i samband med ansökan om medlemskap beställer ett eller flera av de senaste numren och detta nummer är slut på lager så skickar vi ett äldre nummer i stället för det numret.

När du har betalat börjar ditt medlemskap gälla och förlängs automatiskt i perioder på 365 dagar. Medlemskap kan sägas upp när som helst varpå medlemskapet upphör samma dag. Erlagd avgift eller del av avgift för medlemskap/prenumeration återbetalas inte. Det går inte att säga upp medlemskap vid ett framtida datum.

Tillgodon kan endast användas till att förlänga medlemskapet och beställa tidningar av föreningen. De återbetalas inte.

Om du vid medlemskapets förnyelsedatum inte har sagt upp medlemskapet och har ett tillgodo så kommer tillgodot att användas till att förlänga medlemskapet. Tillgodot räknas då av per dag med ett belopp som motsvarar den aktuella avgiften för medlemskap fördelat på 365 dagar. När tillgodot är slut är medlemskapet slut.

För övriga villkor se föreningens stadgar.


Prenumerationserbjudande för utskrift

Ladda gärna ned och skriv ut ett erbjudande om prenumeration och dela ut till släkt och vänner:

Prenumerationserbjudande.pdf

Startsida