Prenumerera på 2000-Talets Vetenskap

Företagsabbonemang Företagsprenumeration

Nu finns alternativet företagsprenumeration för dig som vill kunna dra av kostnaden på företaget (medlemsavgifter är inte avdragsgilla). I priset ingår en egen hemsida i Spira-registret för dig som har en klinik eller är terapeut. Kostnad 382 kr (inkl.moms).

Efter att du har skickat din beställning nedan får du information om hur du betalar.

1. Dina uppgifter

Förnamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Efternamn: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Företag: Exceeded maximum number of characters.
Adress: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Postnr: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Ort: Fältet kan inte vara tomt.Exceeded maximum number of characters.
Telefon:
E-post:

2. Erbjudanden!

I samband med din beställning har du möjlighet att köpa det senaste numret eller de fem senaste numren av tidningen för ett mycket förmånligt pris. Om du väljer att inte göra detta kan det dröja upp till tre månader innan du får det första numret av tidningen.

3. Håll dig uppdaterad!

Jag vill gärna ha 2000-Talets Vetenskaps nyhetsmail med tips på föreläsningar och lokala aktiviteter mm. (OBS! din mailadress lämnas inte ut till annan part):

4. Skicka beställning


Spamkontroll
Vad blir 130 + 10? (skriv siffror, inte bokstäver)


Subscriptions world   Medlemskap för adresser i Sverige
     
Medlemskap norden   Medlemskap för Norge, Danmark, Finland-Åland, Island och Färöarna.
     
Subscriptions world   För medlemskap utanför Norden (OBS! Tidningen är på svenska).
     
Företagsabbonemang   Företagsprenumeration

Varför prenumerera på
2000-Talets Vetenskap?

Är du intresserad av naturlig hälsa? Vill du veta mer om alternativa behandlingar, erfarenheter och produkter? Vill du ta del av viktig information om din hälsa, miljö samt få insikt i samband och skeenden som vanlig media konsekvent väljer att ignorera? Tycker du att skolmedicinen och vårdapparaten inte har lösningarna på det stigande ohälsotalet?

Anser du att vi bör ha en sjukvård som är mer öppen för holistiska och naturliga sätt att bli frisk? Då ska du naturligtvis bli medlem i Föreningen 2000-Talets Vetenskap och bli en stöttepelare för ett av Sveriges största och snabbast växande nätverk, där tidskriften med samma namn är den sammanhållande länken.

Till skillnad från andra populärvetenskapliga tidskrifter varken ägs eller drivs vi av kommersiella krafter och är därför inte beroende av att "skriva om saker som säljer". Vi är istället en ideell förening där det är medlemmarna som bestämmer och som själva har möjlighet att skriva artiklar utifrån sina egna övertygelser och i den takt de vill.


Villkor

När du har betalat börjar ditt medlemsskap gälla och gäller sedan 365 dagar framåt. Det kan sägas upp när som helst varpå prenumerationen upphör. Om uppsägning inte inkommer så avslutas prenumerationen ändå automatiskt efter 365 dagar. Efter detta kan det hända att du får ytterligare ett eller flera nummer med en förnyelseerbjudande, men dessa nummer behöver du alltså inte betala för och blir inte skyldig oss några pengar. Erlagd avgift för medlemsskap/prenumeration återbetalas inte.


Prenumerationserbjudande för utskrift

Ladda gärna ned och skriv ut ett erbjudande om prenumeration och dela ut till släkt och vänner:

Prenumerationserbjudande.pdf

Startsida